Welke innovatie-coach opleidingen zijn er?

Friday out of the Box: Innovatie coach

Je wilt meer uit je innovatieteam halen. Maar waar begin je? Heb je de laatste kennis in huis? Lukt het om de focus te behouden? En hoe houd je het project in beweging, juist als het even tegenzit? Een innovatie coach is de personal trainer van je innovatieteam. Met de laatste innovatietools, creatieve workshops en scherpe vragen coacht hij je team wekelijks naar succes.

Tias: Masterclass Innovatie

Blijf de concurrentie voor met een onderscheidende innovatie-strategie. In 3 dagen doorbreek je barrières die succesvolle innovatie in je organisatie belemmeren. Je leert werken met praktische tools en de laatste academische inzichten op het gebied van innovatie. Ook leer je belangrijke factoren als strategie, leiderschap, structuur en cultuur herkennen, beïnvloeden en sturen. Interactieve colleges en discussies worden afgewisseld met teamopdrachten en casestudies van o.a. Harvard Business School.

ISBW: Innovatiemanagement opleidingen

Ideeën transformeren naar concrete producten of diensten. Het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom doe je bij onze opleidingen Innovatiemanagement kennis en vaardigheden op om innovaties op een verantwoorde manier te organiseren en te managen. Je krijgt les van ervaren docenten en krijgt actuele leerstof die je direct in de praktijk toe kunt passen. Kortom: bij ISBW word je klaargestoomd om innovaties succesvol binnen je organisatie te realiseren!