Innovatie software

De wereld wordt steeds digitaler. Dus ook het innovatieproces! Dat geloof ik ook, maar tot op zekere hoogte. Innovatie is een creatief proces, dat kan helemaal niet met software!

Zomaar twee visies op innovatie. Dat de mens een belangrijke rol speelt bij innoveren lijkt me logisch. Ik geloof in ‘de augmented human’, waar de mens versterkt wordt door digital. Niet het één òf het ander, het is het één én het ander. Daarom zie ik innovatiesoftware zeker als iets van de toekomst. In dit artikel deel ik mijn visie.

Wat is Innovatie software?
Wat voor soorten innovatiesoftware heb je?
Enterprise Innovation Platform comprising: Idea Management Software, Open Innovation Marketplace, Innovation Consulting, Portfolio Management. 
Wat is de meerwaarde van Innovatie Management Software in vergelijking met traditionele innovatie-programma’s (innovatie workshops, ideeënbus, spreadsheets) Boost your innovation and speed up the return of your investments by engaging all your employees.
Wat zijn concrete voorbeelden van innovatie met innovatie-software? capture ideas from across… (fill in your dots, anything is possible)
Hoe makkelijk/moeilijk het is om een organisatie Innovatie Management Software te laten omarmen?
Wat zijn voorwaarden en prikkels voor succes.
Hoe kaart je het gebruik van innovatie software aan in de boardroom?

https://www.g2.com/categories/idea-management

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *